ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν σε γήπεδα με περισσότερο κόσμο» (σχόλιο για ντέρμπι)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά:

«Ένα παιχνίδι μεταξύ των δυο πρωτοπόρων ομάδων. Νομίζω είναι απλά ένα παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, σίγουρα όμως κεντρίζει το ενδιαφέρον αφού αναμετρώνται οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας».

Για τις εφτά σερί νίκες: «Καλύψαμε μια σημαντική διαφορά που είχαμε από την πρώτη θέση. Εκμεταλλευτήκαμε και τις απώλειες των υπολοίπων ομάδων. Σίγουρα έγινε μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το σερί, αφού είναι αυτό που μας έφερε σε αυτή τη θέση. Για να έχει ουσία θα πρέπει στο τέλος να είμαστε σε μια θέση όπου είναι και οι στόχοι της ομάδας. Θέλουμε να συνεχιστεί απόψε αλλά και στο μέλλον αυτό το σερί»,

Τι θα σημαίνει για τον Άρη αν κερδίσει: «Βαθμολογικά θα σημαίνει πως θα είσαι τρεις βαθμούς μπροστά απ’ το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό, αλλά όσο καλά και να παίξεις το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Θα ανέβει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία, αλλά είδαμε πόσες φορές οι ομάδες είναι στην πρώτη θέση και μετά πάνε πιο κάτω».

«Απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο AΠΟΕΛ και σε ένα γεμάτο γήπεδο πρέπει ο Άρης να κάνει το παιχνίδι που ξέρει. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο που θέλει και αισιοδοξούμε πως θα πάνε όλα καλά. Έχουμε την αίσθηση ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά νέα: «Όλη η ομάδα είναι στο ξενοδοχείο. Δεν ξέρουμε ακόμη αν ο Σάβο θα είναι στο φύλλο αγώνος. Έτσι κι αλλιώς αν παίξει υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Να σημειώσουμε πως οι Γιαγκο και Μπέγκστον  θα παίξουν απόψε, αλλά θα χάσουν το ματς με την ΑΕΛ. Είναι ο μόνιμος τραυματισμός του Μποάκι, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα είναι πλήρης. Ο Μαγιαμοπέλα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, θέλει κάποιο χρόνο, αλλά είναι θέμα προπονητή».

Για την παρουσία κόσμου από πλευράς ΑΠΟΕΛ: «Όχι δεν νομίζω. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν σε γήπεδα με περισσότερο κόσμο. Είναι επαγγελματίες και νομίζω ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα επηρεασμού».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ