ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τέλη Οκτωβρίου έτοιμο το γήπεδο - Κακός προγραμματισμός για οδικό δίκτυο»

Ο πρόεδρος του Άρη για τα προβλήματα με το νέο γήπεδο και τον προγραμματισμό της ομάδας

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα του Άρη μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ομάδας, Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση με τη Νέφτσι Μπακού: «Είναι πρωτόγνωρο συνάισθημα. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα με αρκετά τρόπαια. Θα παλέψουμε, στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τα μεταγραφικά: «Ο προγραμματισμός δεν έχει τελειώσει, περιμένουμε να γίνουν αρκετές προσθήκες. Έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, θα έρθουν επιθετικοί, ακόμα ένας αμυντικός, ένας μεσοαμυντικός».

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα αναχωρεί αύριο για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας για να είναι έτοιμη και με τα φιλικά για το πρώτο παιχνίδι».

Για τις πληροφορίες για καθυστέρηση της παράδοσης του νέου γηπέδου της Λεμεσού: «Αυτά που γράφτηκαν δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Απ’ ότι φαίνεται το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο για να μπορέσουν να αγωνιστούν οι ομάδες τέλη Αυγούστου, λόγω της τοποθέτησης του χλοοτάπητα. Αυτό θα μας πάρει ίσως και δύο μήνες πιο μακριά. Έχει έρθει η άμμος, όταν τοποθετείται μαζί με το γρασίδι θέλει κάποιο χρονικό διάστημα για να μην είναι τόσο απαλό και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές. Ο χρόνος υπολογίζεται ότι είναι τρεις μήνες. Περί τα τέλη Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι. Θα τοποθετηθεί τώρα ο χλοοτάπητας».

Για το κατά πόσον οι υποχρεώσεις των ομάδων της Λεμεσού θα ξεκινήσουν στο Τσίρειο: «Το θεωρώ σίγουρο».

Για το κατά πόσον υπάρχουν ευθύνες για την καθυστέρηση: «Δεν είναι θέμα ευθύνης, είναι όλα μέσα στα πλαίσια. Κάποια πράγματα καθυστέρησαν λόγω πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία. Έχουν καθυστερήσει κάποιες πινελιές όπως η επίπλωση των εστιατορίων. Τον Οκτώβριο το γήπεδο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο».

Για το οδικό δίκτυο: «Έχει αρχίσει, καθυστερημένα. Οι αρμόδιοι έπρεπε να το είχαν δει πιο νωρίς. Ίσως να μην είναι τελειωμένο τον Οκτώβριο. Θα υπάρχει σίγουρα ταλαιπω΄ρια για τον κόσμο σε παιχνίδια με πολύ κόσμο. Αυτό είναι θέμα κακού προγραμματισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση