ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
31 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Λυσάνδρου: «Σκοπός μας δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά και η κατάκτηση του τίτλου»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της «ελαφράς ταξιαρχίας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς μετά τη διακοπή που είχαμε χάσαμε λίγο από τον ρυθμό μας όμως σιγά σιγά η ομάδα ανεβαίνει. Μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς και κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Βλέπω ότι τουλάχιστον τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο όμως πιστεύω ότι μια από τις ομάδες που θα ανέβουν θα είναι ο Άρης».

Για την παρουσία του Άρη: «Κάναμε μια καλή επιλογή παικτών, παρέμεινε το ίδιο προπονητικό team και συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε πέρσι. Θεωρώ ότι αυτή ομάδα έχει 22 ισάξιους παίκτες. Είχαμε κάρτες, τραυματισμούς όμως δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Σκοπός μας δεν είναι η άνοδος αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τους σχεδιασμούς ενόψει της νέας σεζόν: «Εάν και εφόσον είμαστε στην 1η κατηγορία του χρόνου, θα γίνει μια πολύ πιο επαγγελματική ομάδα. Θα γίνει μια σωστή επιλογή παικτών. Σίγουρα δεν θα κάνουμε τα υπερβολικά μπάτζετ. Θα κυμαίνεται κοντά στα δυο εκατομμύρια το μπάτζετ του χρόνου. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί και επενδυτές που βοηθούν την ομάδα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση