ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Λυσάνδρου: «Φαβορί η Ομόνοια, αλλά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του Σωματείου Άρης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Άρης, Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά:

Για τα λεωφορεία ενόψει Ομόνοιας: «Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βγαίνουμε προς τα έξω και καλούμε τους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν. Στην προσπάθεια οι φίλοι του Άρη, αλλά και οι φίλοι του ποδοσφαιρικού στη Λεμεσό να βρίσκονται κοντά μας, έχουμε κάνει αρκετές ενέργειες. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε αρκετό κόσμο γιατί είμασταν και στη δεύτερη κατηγορία, όμως πολύ παλαιότερα θυμάμαι ότι στο γήπεδο πήγαιναν δύο με δυόμισι χιλιάδες οπαδοί του Άρη».

Για τη φετινή πορεία του Άρη: «Είχαμε πει ότι με την κάθοδο του επενδυτή θα άλλαζαν πολλά πράγματα στην ομάδα και όντως έτσι γίνεται. Αρχίζοντας από τον τελευταίο που εργάζεται εκεί μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή υπάρχει πάρα πολλή βοήθεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Αν νιώθουν δικαιωμένοι στον Άρη: «Σίγουρα είμαστε διακαιόμενοι, μας πήρε αρκετό χρόνο για να επιτευχθεί αυτό, όμως βρήκαμε ανθρώπους που αγαπούν τον Άρη και φαίνεται ότι γίνεται πάρα πολλή δουλειά».

Για την Ομόνοια: «Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Η Ομόνοια έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι με το τέλος της χρονιάς θα είμαστε στην εξάδα, όμως αυτό εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Στρινιάρης!

Στρινιάρης!

Ο Άρης φλερτάρει εδώ και καιρό με την κορυφή, κέρδισε 1-0 τη Δόξα... και προς το παρόν την κατέχει
24sports team
 |  ΑΡΗΣ