ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Λυσάνδρου: «Δεν θα έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από μεγάλες ομάδες»

Δηλώσεις του προέδρου του Άρη στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του Σωματείου του Άρη Λεμεσού, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναφέρθηκε στην άνοδο στην Α’ Κατηγορία, στις αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα ώστε να μπει σε πιο επαγγελματικό πλαίσιο, στον Ρώσο επενδυτή και αρκετά άλλα ζητήματα που αφορούν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Για την άνοδο που ήλθε με συναρπαστικό τρόπο, είπε αρχικά: «Όντως ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική η άνοδος. Οι τρεις βαθμοί που άδικα μας στερήθηκαν, εάν δεν μας στερούνταν θα είμασταν πρωταθλητές και θα εξασφαλίζαμε άνοδο μία αγωνιστική νωρίτερα»

Για την προσπάθεια που άρχισε πριν από δύο χρόνια και τον επενδυτή, είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, το ξαναείπα πως η προσπάθεια άρχισε πριν από δύο χρόνια χωρίς χορηγούς και σημαντικά οικονομικά μέσα, να κάνουμε την ομάδα να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο χωρίς μεγάλο μπάτζετ και ταυτόχρονα να βρούμε έναν επενδυτή. Καταφέραμε να ανεβούμε κατηγορία βρήκαμε επενδυτή που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και αγάπησε τον Άρη και θέλουμε να δημιουργηθεί μία ομάδα που να μην ανεβοκατεβαίνει κατηγορία».

Για το τεχνικό τιμ: «Έχουμε γίνει πάρα πολύ πιο επαγγελματίες απ’ ότι προηγουμένως. Μια πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Θεωρώ πως το προπονητικό τιμ ήταν μαζί μας στα δύσκολα και στα εύκολα. Προσωπικά έχω την εντύπωση πως ένα πετυχημένο τιμ δεν το αλλάζεις, το εμπιστεύεσαι, το βοηθάς και του δίνεις την ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει δυνατότητες να πάει καλά και στην Α’ Κατηγορία. Θα πλαισιωθεί και θα δυναμώσει και από άλλα άτομα»

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Δεν είμαι ειδικός για το ρόστερ. Είναι δουλειά των προπονητή και των συνεργατών του όπως και του επενδυτή. Δεν είναι δουλειά της διοίκησης όπως γινόταν παλιά που ο πρόεδρος αποφάσιζε για όλα αυτά. Έχουμε κάνει προσπάθεια να αναδειχθούν και ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες μας».

Για τον προϋπολογισμό: «Σίγουρα ο προϋπολογισμός δεν θα είναι όπως προηγούμενες χρονιές στην Α’ Κατηγορία, θα είναι πολύ υψηλότερος. Θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες. Δεν είναι μόνο παίκτες που θα έρθουν, αλλά και οι εγκαταστάσεις θα αλλάξουν και όλο το οικοδόμημα του Άρη, ώστε να μην έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από μεγάλες ομάδες. Θα έρθουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν στην εκγύμναση και θα πλαισιωθεί το τιμ από επιπλέον επαγγελματίες. Ευελπιστούμε όταν θα μπούμε στο νέο μας γήπεδο».

«Όχι ακόμη δεν προσλάβαμε τεχνικό διευθυντή, αυτά θα αποφασιστούν στο επόμενο διάστημα. Θα υπάρξουν εξελίξεις και όλα θα γίνουν με μοναδικό σκοπό η ομάδα να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Εγώ θα συνεχίσω στην προεδρία του σωματείου. Το ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν άνθρωποι που θα το αναλάβουν», κατέληξε όσον αφορά στο θέμα τεχνικού διευθυντή και αν θα συνεχίσει στην προεδρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση