ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γέρνει προς Λεμεσό ο Κβιλιτάια

Ολοένα και πλησιάζει στον Άρη ο Γεωργιανός

Σε σήριαλ με μπόλικο σασπένς εξελίσσεται η περίπτωση μεταγραφής του Κβιλιτάια καθότι ο Γεωργιανός βρίσκεται ενώπιον της απόφασης που αφορά την επόμενη ομάδα του.

Ως γνωστό ο Γεωργιανός φορ είχε χθες συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ . Οι πληροφορίες που βγήκαν από τα ρεπορτάζ, φέρουν τον Γεωργιανό μεταξύ άλλων, να ζήτησε την καταβολή των δεδουλευμένων του, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο για να παραμείνει (δες εδώ).

Από την άλλη, οι πληροφορίες που φέρουν τον Άρη να έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση, όχι μόνο είναι βάσιμες αλλά φαίνεται να υπάρχει και συνέχεια.

Η πρόταση του Άρη προς τον παίκτη, προνοεί συμβόλαιο δύο χρόνων με απολαβές που πλησιάζουν το 1,4 εκ ευρώ συν το δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη (δες εδώ).

Ακριβώς το σούπερ δελεαστικό πακέτο που προτείνουν οι Λεμεσιανοί δεν αφήνουν καθόλου αδιάφορο τον Γεωργιανό, που φέρεται να συναινεί σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός είναι κοντά στο να κλείσει την μεταγραφή του στον Άρη και λίαν συντόμως θα κατηφορίσει Λεμεσό για να περάσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Ακολούθως θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα ενόψει των υποχρεώσεων που έχει για το Euro.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση