ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εκατό χιλιάδες για Καζού»

Νεότερες πληροφορίες για το ποσό που έδωσε ο Άρης για τον Βραζιλιάνο

24sports team

info@24sports.com.cy

Κατηγορηματικά διέψευσε ο επίσημος Άρης τις πληροφορίες που είχαν δει αρχικά το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την «ελαφρά ταξιαρχία» να δαπάνησε μισό εκατ. ευρώ για την αγορά του Καζού από την Μπράγκα.

Διά στόματος του υπευθύνου του γραφείου Τύπου, Κώστα Παπαδόπουλο, τονίστηκε ότι το ποσό που είχε αναφερθεί στο σχετικό ρεπορτάζ της A Bola δεν ανταποκρινόταν, αλλά αντιθέτως απείχε πολύ από την πραγματικότητα, και οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν σχέση με το εν λόγω ζήτημα έρχονται να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας premierleaguebrasil.com.br, το ποσό που εισέπραξε η Μπράγκα για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ στον Άρη ανέρχεται όχι στις 500, αλλά στις 100 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες προνοεί ότι η ομάδα της Λεμεσού θα πληρώσει άλλες 20 χιλιάδες στους Πορτογάλους, αν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καζού είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον Άρη την περασμένη σεζόν, ενώ μετά την αγορά των δικαιωμάτων του υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την «ελαφρά ταξιαρχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση