ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαδόπουλος για Καζού, Στεπίνσκι και προετοιμασία

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία του Άρη που είναι στη Λετονία: «Ξεκίνησε σήμερα τριπλές προπονήσεις η ομάδα. Έχουμε την τύχη να έχουμε στις τάξεις μας έναν καταξιωμένο προπονητή φυσικής κατάστασης, τον Χρήστο Παπαδόπουλο και περιμένουμε να δούμε και τη δουλειά του στην πράξη».

Αν είναι όλοι οι παίκτες στη Λετονία: «Κάποιοι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη, κάποιοι είναι στην Κύπρο. Σήμερα αναμένουμε τον Μανού Γκαρσία. Χθες ήρθαν αυτοί που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τη χώρα τους. Σήμερα μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα».

Για τη Νέφτσι: «Όταν μπαίνεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο νωρίς, είναι σχεδόν αδύνατο να είναι συμπληρωμένη η ομάδα ή να είσαι έτοιμος εκατό τοις εκατό. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε την πρόκριση. Φαβορί είναι σίγουρα η Νέφτσι. Εμείς θέλουμε να συνοδευτεί η παρθενική μας παρουσία στην Ευρώπη με αν μη τι άλλο ανταγωνιστικές εμφανίσεις».

Για τις ώρες των αγώνων: «Δεν έχουμε μάθει ακόμη τις ώρες. Νομίζω είναι θέμα ημερών».

Για τις μεταγραφές που έκανε ο Άρης: «Κάναμε έξι και έπονται κι άλλες. Είναι σχεδόν όλοι στη Λετονία. Είχαμε ένα θεματάκι με τη visa του Λούκου, οι υπόλοιποι είναι εδώ. Γίνονται προσπάθειες για να έρθει, ακολουθεί όμως κανονικά το πρόγραμμα από την Κύπρο».

Για το μισό εκατομμύριο που έγραψαν στην Πορτογαλία, για την απόκτηση του Καζού: «Η πραγματικότητα απέχει αρκετά από αυτό που γράφτηκε. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα κάνουν κακό και στην προσπάθεια που κάνουμε για ενίσχυση. Βγήκε προς τα έξω ότι ο Άρης έχει οικονομική ευχέρεια και αυτό κάνει δύσκολο το έργο μας για την προσπάθεια που κάνουμε για άλλους παίκτες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Για Στεπίνσκι: «Το θέμα Στεπίνισκι είναι πάρα πολύ δύσκολο και περίπλοκο. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει τραυματίας και δεν ανήκει σε εμάς. Έχει πάρα πολύ ψηλό συμβόλαιο με την ομάδα του και δύσκολα θα επιστρέψει τώρα στην Κύπρο».

Αν ο Άρης είναι σε επαφές με άλλους παίκτες: «Σαφώς και είμαστε με επαφές μες αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά αν δεν κλείσει κάτι δεν ανακοινώνουμε. Σίγουρα θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές».

Αν έχει έρθει πρόταση για παραχώρηση ποδοσφαιριστή: «Όχι δεν έχουμε δεχθεί».

Για τα φιλικά: «Το πρώτο φιλικό προγραμματίστηκε για τις 26 Ιουνίου, αλλά θα είναι περισσότερο για ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση