ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Η πρώτη μέρα στην Λετονία

Ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Άρη

Ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Άρη, για την πρώτη μέρα της ομάδας στην Λετονία εκεί που θα γίνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

«Στο αεροδρόμιο της Ρίγα αφίχθηκε η αποστολή του Άρη λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας. Από το αεροδρόμιο η αποστολή οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο Lielupe που θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας για τις επόμενες τρεις βδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 3η διαδοχική χρονιά που ο Άρης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην πόλη Γιούρμαλα της Λετονίας (25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ρίγα). Τόσο οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Lielupe, όσο και οι προπονητικές εγκαταστάσεις στο Baltic Sports Village είναι εξαιρετικές και οικείες, τουλάχιστον για τα μέλη που βρίσκονταν στην ομάδα και πέρυσι.

Η θερμοκρασία το πρωί που αφίχθηκε η αποστολή ήταν 17ο βαθμοί κελσίου το μεσημέρι 19ο και έφτασε μέχρι τους 22ο. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το βράδυ η θερμοκρασία θα πέφτει γύρω στους 12ο με 13ο βαθμούς κελσίου, γεγονός που καθιστά τις συνθήκες για προπόνηση ιδανικές.

Μετά το γεύμα οι ποδοσφαιριστές είχαν χρόνο για ξεκούραση πριν την πρώτη προπόνηση επί Λετονικού εδάφους που ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 και είχε μικρή διάρκεια (περίπου μία ώρα) καθώς το προπονητικό τιμ δε θέλησε να φορτώσει τους ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από το πολύ πρωινό ταξίδι.

Από αύριο Τρίτη, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση