ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
16 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Άρης: Φθηνά εισιτήρια με Απόλλωνα

Η επίσημη ενημέρωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα της δεύτερης αγωνστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η «Ελεφρά Ταξιαρχία» όρισε τη τιμή σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, μιας και το κανονικό κοστίζει στα 10 ευρώ, θέλοντας να προσκαλέσει τον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 στο Τσίρειο στάδιο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας μας που βρίσκονται στην οδό ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ 43Β, ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΙΡΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ (πλησίον καταστήματος ACS Courier) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Από Πέμπτη 9/9 μέχρι Παρασκευή 10/09. (09:00 – 13:00 / 15:00 – 17:00). (Επίσης τις ίδιες ώρες θα συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας).

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της ομάδας μας: https://arisfc.com/tickets/.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου την ημέρα του αγώνα,εισιτήρια για τους φιλάθλους μας θα πωλούνται μόνο από τα εκδοτήρια του Σταδίου στην Ανατολική Κερκίδα (Θύρα 3) από τις 18.30 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

Τιμές εισιτηρίων:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ 10€
ΠΑΙΔΙΚΟ 1€

Για τον συγκεκριμένο αγώνα οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν από την Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου. Η είσοδος στις κερκίδες θα γίνεται μόνο από την Θύρα 3 της Ανατολικής κερκίδας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας GREEN θα εισέρχονται από την Θύρα 3, ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας ELITE και PREMIUM θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο (VIP) της ανατολικής κερκίδας.

Οι χώροι στάθμευσης που θα μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους θα είναι πίσω από την Ανατολική κερκίδα. Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/ 

Επίσης γραφείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου για την εξυπηρέτηση των φίλων μας θα λειτουργεί στο ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ – ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΥΡΑΣ 1) από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και το Σάββατο από τις 17:00 μέχρι και τις 20:00. Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους φιλάθλους: Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 7 Ιουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας από την 21η Ιουλίου 2021:

-Επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.

-Επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
-Τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
-Εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
-Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.
– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανόν να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.
– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Η «Χ»αρά αγνοείται!

Η «Χ»αρά αγνοείται!

ΠΑΕΕΚ και Άρης έψαξαν το γκολ μα... δεν το βρήκαν και συμβιβάστηκαν στο 0-0
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΠΑΕΕΚ