ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: Απο τον πάτο... στην κορυφή

Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σε μόλις δύο χρόνια

Αξέχαστος θα παραμείνει στη μνήμη των φίλων του Άρη ο πρώτος ιστορικός ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας τους καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε σε όλα «άριστα» καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει όλο το φίλαθλο κοινό.

Αν ρωτούσες στο παρελθόν τον πιο υπέρ-αισιόδοξο φίλο της ομάδας πως θα φάνταζε η ομάδα του στα επόμενα χρόνια η απάντηση του δεν θα είχε καμία σχέση με αυτά που ζει ο κάθε Αρειανός τις τελευταίες μέρες.

Για να μην τα μακρηγορούμε ο Άρης πριν ακριβώς δύο χρόνια έκανε προετοιμασία ως ομάδα β' κατηγορίας που είχε ως στόχο την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια ενώ τώρα είναι... με το ένα πόδι στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα αλλά ήδη μπορείς να πιστώσεις την σωστή δουλεία που γίνεται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» από την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας διαθέτει αρκετή ποιότητα και επιπλέον λύσεις για κάθε θέση που φέρνει ανακούφιση στον Σπιλέφσκι σε περίπτωση τραυματισμών και βεβαρημένου προγράμματος.

του Γιώργου Μηνά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση