ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Ανάσες με αποθεραπεία και τοξοβολία

Ενημέρωση από τη Λεμεσιανή ομάδα

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη στη Λετονία. Οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας δοκίμασαν σήμερα τις ικανότητες τους στην τοξοβολία.

Η σχετική ενημέρωση:

Τις ικανότητες τους στην τοξοβολία δοκίμασαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια του προπονητικού τιμ για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παικτών και της ομάδας γενικότερα.

Η αποστολή του ΑΡΗ λίγο μετά το γεύμα, αναχώρησε για τη Ρίγα με συγκεκριμένο προορισμό στο κέντρο της πόλης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να δοκιμάσουν την ευστοχία τους με το τόξο, αλλά ο στόχος με τα βέλη αποδείχτηκε δυσκολότερος απ’ ότι ανέμεναν. Το γεγονός αυτό όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε το έναυσμα για πλάκα και πειράγματα.

Το πρωινό πάντως οι παίκτες το πέρασαν στο ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στην πισίνα, αφού το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία σε δύο γκρουπ, μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Από αύριο Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με την ένταση να ανεβαίνει και πάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση