ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από την Γιαγκιελόνια.. στη Λεμεσό

Πολωνικά μέσα στέλνουν τεχνικό διευθυντή στην Κύπρο

Πολύ κοντά σε συμφωνία Άρης – Μασλόφσκι σύμφωνα με Πολωνικά μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία ο Άρης είναι σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και στα μάτια της ομάδας προγραμματισμού ο Λούκας Μασλόφσκι είναι ο εκλεκτός. Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή της Γιαγκελόνια, ο οποίος όπως αναφέρουν οι Πολωνοί έχει δεχθεί πρόταση απ’ τους πρωταθλητές.

Μάλιστα δεν πρόκειται για άγνωστο πρόσωπο προς τον Άρη καθώς ο Μασλόφσκι και ο πρόεδρος των πρωταθλητών συνεργάστηκαν έμμεσα ξανά. Ουσιαστικά ο Πολωνός ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Μάριους Στεπίνσκι, ενώ ήταν αυτός που πρότεινε στον Άρη τον Στρούσκι ο οποίος αγωνιζόταν στην Γιαγκελόνια.

Αδιαμφισβήτητα το «κονέ» μεταξύ των δύο ήταν επιτυχημένο, καθώς ο Στρούσκι μέτρησε 30 συμμετοχές στη φετινή χρονιά κι ήταν απ’ τους παίκτες που συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό ώστε η Λεμεσιανή ομάδα να κατακτήσει το πρώτο ιστορικό της πρωτάθλημα.

Πάντως όπως αναφέρουν οι Πολωνοί το σενάριο που θέλει τον Λούκας Μασλόφσκι να βάζει υπογραφή και να συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη είναι πέρα για πέρα ορατό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Στόπερ;

Άρης: Στόπερ;

Η επιβεβαίωση του φόβου… και ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ