ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: «Χρυσάφι» στα πόδια του Σάλαϊ

Ουγγρικό δημοσίευμα αποκαλύπτει το ηγεμονικό συμβόλαιο που προσφέρει η Φενέρ στον 22χρονο αμυντικό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Θέμα στα ειδησιογραφία πρακτορεία της Ευρώπης έχει γίνει ο Αττίλα Σάλαϊ και αυτό είναι απόλυτα λογικό, εάν κρίνουμε από το μέγεθος της Φενέρ. Όταν μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει και τον Μεσούτ Εζίλ. 

Στην πατρίδα του Ούγγρου αμυντικού τα δημοσιεύματα είναι πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα, τα οποία είτε επικαλούνται δικές τους πληροφορίες, είτε αναπαράγουν ειδήσεις από διάφορες πηγές.

Δημοσίευμα ωστόσο της ιστοσελίδας www.nemzetisport.hu τονίζει ότι η Φενέρ προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Σάλαϊ μέχρι το 2024, που θα του αποφέρει 800 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. 

«Αστρονομικό» ποσό, εάν κρίνουμε τα λεφτά που παίρνει ο 22χρονος αμυντικός από τον Απόλλωνα, αλλά είναι πολύ λογικό, καθώς πρόκειται για μεγαλύτερα μεγέθη από την Κύπρο.

Σημειώνουν βέβαια αυτά που γνωρίζαμε, ότι δηλαδή η πρόταση της Τουρκικής ομάδας προς τον Απόλλωνα είναι πάνω-κάτω 2 εκ. ευρώ, ενώ οι «κυανόλευκοι» θα διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης που θα ανέρχεται στο 10-15%.

Μένει να δούμε εάν αυτά τα ποσά επιβεβαιωθούν, αν και τις περισσότερες φορές δεν ανακοινώνουν οι ομάδες την οικονομική πτυχή των μεταγραφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT