ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το τελευταίο σημαδεύτηκε με διακοπή

Κρίμα... και πάλι κρίμα

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Άδοξο τέλος είχε το τελευταίο – ιστορικό ντέρμπι της Λεμεσού στο Τσίρειο, μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, με τον αγώνα να μην αρχίζει ποτέ και το μέλλον του πλέον να βρίσκεται στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή.

Ο λόγος; Τα επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες του Τσιρέιου και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα η Αστυνομία να αποφασίσει τη διακοπή του ματς, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των παρευρισκόμενων. Ντροπιαστικές οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, με το κυπριακό ποδόσφαιρο να πηγαίνει εκ νέου αρκετές δεκαετίες πίσω.

Πραγματικά είναι λυπηρό που ένα ντέρμπι το οποίο πριν την έναρξη του είχε γιορτινό χαρακτήρα... εν τέλει σημαδεύτηκε με τα παρατράγουδα που προκλήθηκαν στις κερκίδες και τα οποία έφεραν στο τέλος τη διακοπή του.

Εκεί λοιπόν που οι πιο πετυχημένες ομάδες της Λεμεσού θα αναμετρούνταν μεταξύ τους για τελευταία φορά σε ένα γήπεδο όπου έκαστος έζησαν αμέτρητες στιγμές, τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ, με το αντίο στο Τσίρειο να αποτελούν εκ του αποτελέσματος η ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων. Κρίμα... και πάλι κρίμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση