ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στον Αθλητικό Δικαστή η τύχη του αγώνα Απόλλων - ΑΕΛ

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ

Ανακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την τύχη του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ. 

Αναλυτικά:

"Ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, δεν ξεκίνησε λόγω του ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για την τύχη του αγώνα, θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ."

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ, η τύχη του αγώνα εξαρτάται από το τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνος, αλλά και από το τι θα αποφασίσει ακολούθως ο Αθλητικός Διευθυντής. 

Αναλυτικά τι λέει η προκήρυξη:

Αγώνας που δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα και των δύο ομάδων

5. Αγώνας που δεν διεξάγεται ή διακόπτεται με υπαιτιότητα και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων θα βαθμολογείται με τέρματα μηδέν και βαθμούς μηδέν και για τις δύο ομάδες. Η Δικαστική Επιτροπή θα επιβάλλει περαιτέρω ποινές και στις δύο ομάδες ανάλογα με τα γεγονότα και την ευθύνη που οδήγησαν στην διακοπή ή την μη έναρξη του αγώνα.

Αγώνας που διακόπτεται µε υπαιτιότητα της μιας Ομάδας

6. Ο αγώνας θα κατακυρώνεται με τέρματα 3–0 εναντίον της ομάδας που ευθύνεται (εκτός αν το αποτέλεσμα τούτο την ευνοεί οπότε θα ισχύει το αποτέλεσμα κατά την στιγμή της διακοπής) σε περίπτωση που,

6.1. Ο αγώνας διακόπτεται ή δεν διεξάγεται λόγω έλλειψης της επιβαλλόμενης πειθαρχίας και τάξης στο στάδιο ή λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών ή άλλου ή άλλων ατόμων ή ομάδων ατόμων κατά την απόλυτη κρίση του διαιτητή.

6.2. Ο αγώνας διακόπτεται από τον διαιτητή για οποιοδήποτε λόγο που προβλέπεται από τους κανονισμούς παιγνιδιού της IFAB.

6.3. Όταν μέλος της ΚΟΠ παραβεί τις διατάξεις του άρθρου 3(Α) του Καταστατικού της ΚΟΠ. 7. Αγώνας Πρωταθλήματος θα διακόπτεται από τον διαιτητή σε περίπτωση που για μία από τις διαγωνιζόμενες ομάδες παραμένουν λιγότεροι από 7 ποδοσφαιριστές στον αγώνα σαν αποτέλεσμα αποβολών ή τραυματισμών. Ο αγώνας θα κατακυρώνεται κατά της υπαίτιας ομάδας με σκορ 3-0 εναντίον της εκτός αν το αποτέλεσμα αυτό την βολεύει οπότε θα ισχύει το αποτέλεσμα κατά την στιγμή της διακοπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση