ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρότζεκτ θέλει Euro!!

Αν γίνει αυτό το παιχνίδι αλλάζει επίπεδο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Απ’ την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αττίλα Σάλαϊ στον Απόλλωνα, ήταν ξεκάθαρο πως η Λεμεσιανή ομάδα επένδυσε σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ. Ένας νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει τα φόντα αν βελτιωθεί να φθάσει ψηλά.

Εξάλλου γι’ αυτό και ο Απόλλωνας έβγαλε απ’ το ταμείο του ένα σεβαστό ποσό και όπως είχαν δηλώσει επίσημα ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Σάλαϊ όντως έχει αποδείξει πως έχει το ταλέντο και αξίζει κανείς να δουλέψει μαζί του, ενώ εκτός γηπέδων πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πατά τα πόδια του στο έδαφος αλλά είναι και φιλόδοξος. Ξέρει πως αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά.

Στον Απόλλωνα θεωρούν πως μπορούν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή και να βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό πέραν του 1.8 εκατομμυρίων μιας και ήδη η ομάδα έχει απορρίψει τέτοια προσφορά.

Για να πετύχει λοιπόν αυτό το στόχο ο δρόμος είναι το Euro. Αν καταφέρει η Ουγγαρία να βρεθεί εκεί, τότε αυτόματα η αξία του Σάλαϊ, που αγωνίζεται ως βασικός στην Εθνική Ουγγαρίας, θα ανέβει αρκετά. Και πόσο μάλλον αν η Ουγγαρία τα πάει καλά στη διοργάνωση. Βέβαια αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα, γιατί πρώτα πρέπει η Ουγγαρία να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση και θα έχει την ευκαιρία της στον αγώνα κόντρα στην Ισλανδία στις 12 Νοεμβρίου.

Είναι διαφορετικό να βγεις στην αγορά και να πουλήσεις ένα ποδοσφαιριστή με συμμετοχή στο Euro (μαζί με όλα τα άλλα στοιχεία που τον συνοδεύουν, διεθνής, ηλικία, αριστερό πόδι, σωματικά προσόντα κλπ). Ως εκ τούτου ναι το πρότζεκτ Σάλλαϊ θέλει Euro!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση