ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το γήπεδο-στολίδι της Μίντιλαντ

Το υπερσύγχρονο MCH Arena.

Το «παλατάκι» της Μίντιλαντ, είναι το υπερσύγχρονο MCH Arena. Αν και το Χέρνινγκ είναι μια μικρή πόλη στο βορρά της σκανδιναβικής χώρας, οι κάτοικοι της είναι περήφανοι για το γήπεδο που φιλοξενεί το καμάρι της περιοχής, τη Μίντιλαντ, η οποία μετρά μόλις 18 χρόνια ιστορίας και έχει καταφέρει να μπει στη ...μύτη των μεγάλων της δανέζικης Superliga.

Η αρχιτεκτονική είναι σύγχρονη, ενώ το -χωρητικότητας 11.800 θέσεων- MCH Arena έχει όλες τις ανέσεις για τους φιλάθλους και ασφαλώς για τους ποδοσφαιριστές.

Το γήπεδο χτίστηκε το 2004, ανήκει στο δήμο του Χέρσινγκ (η Μίντιλαντ πληρώνει ετήσιο ενοίκιο ύψους 1 εκ. ευρώ) και κόστισε 85 εκ. κορώνες ( περίπου 12 εκ. ευρώ).

Στο MCH Arena σε υποδέχεται ένας ...λύκος, που είναι και το σήμα της Μίντιλαντ, ενώ υπάρχουν καφέ, εστιατόριο, μπουτίκ και χώροι για τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ φιλοξενούνται και τα γραφεία του δανέζικου συλλόγου.

Το MCH Arena είναι καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο σε ...αγγλικά γήπεδα, ενώ στους περισσότερους αγώνες της Μίντιλαντ είναι σχεδόν γεμάτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση