ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συμφώνησε με Παρτιζάν ο Γιοβάνοβιτς»

Δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στη σέρβικη ομάδα και τον κίπερ του Απόλλωνα

Μεταγραφική εξέλιξη όπως φαίνεται προκύπτει με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς. Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα ο κίπερ των γαλάζιων έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με την Παρτιζάν για να μεταγραφεί στο Βελιγράδι. 

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ivica Kralj ήρθε στην Κύπρο με σκοπό να δει τον Γιοβάνοβιτς και τονίζει ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια καταρχήν συμφωνία, αποφασίζοντας ότι ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να μεταγραφεί στην ομάδα της Σερβίας. 

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι τον Μάιο του 2026 και για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού πρέπει να δοθεί η συγκατάθεση από τη διοίκηση του Νίκου Κίρζη και φυσικά να ικανοποιηθεί και η ίδια οικονομικά. 

Όπως φαίνεται θα έχουμε εξελίξεις με το μέλλον του Σέρβου και κίπερ και σύντομα θα διαφανεί εάν ο ίδιος θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παρτιζάν. 

Ο Γιοβάνοβιτς φέτος με τη φανέλα του Απόλλωνα κατέγραψε 41 συμμετοχές εκ των οποίο στις 15 κράτησε ανέπαφη την εστία του. Χωρίς καμία αμφιβολία ο 30χρονος κίπερ ξεχωρίζει όποτε αγωνίζεται και είναι πέρα για πέρα λογικά ομάδες του εξωτερικού να ενδιαφερθούν για τον ίδιο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση