ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σοφρώνης: «Μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα το 2ο γκολ»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κυανόλευκων»

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις παραχώρησε ο τεχνικός του Απόλλωνα μετά την νίκη-πρόκριση της λεμεσιανής ομάδας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά πιο κάτω:

«Σίγουρα όποια από τις δύο ομάδες θα έβγαινε από τον θεσμό θα ήταν κρίμα. Είναι και οι δυο πολύ καλές ομάδες, περάσαμε με δύο νίκες, ήταν σημαντικό που μας πίεσε ο αντίπαλος. Καταφέραμε να βρούμε τα πατήματα μας και ελέγχαμε το παιχνίδι από εκεί και πέρα. Μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα το 2ο γκολ. Ακολουθεί σημαντικό ματς την Κυριακή και επικεντρωνόμαστε εκεί. Εύχομαι στον συνάδελφο ότι καλύτερο, ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήρθαν να μας βοηθήσουν. Κρατούμε την ομαδική δουλειά, καταφέραμε και πήραμε την νίκη. Στο παιχνίδι με την Άχνα δώσαμε από 45 λεπτά στους δύο μας επιθετικούς. Τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για να υπάρχει ηρεμία, δουλέψαμε σαν σύνολο».

Για όσα γίνονται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Είναι κρίμα, μας πληγώνουν όσα γίνονται αυτή τη στιγμή και πρέπει να βρεθεί λύση για να σταματήσουν όλοι, δεν πρέπει να ρίχνουμε μαχαιριές στο ποδόσφαιρο, να πάνε σπίτι τους όσοι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο μας».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ