ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Σωφρονίου: «Τα 16 χρόνια ήταν πάρα πολλά»

Οι δηλώσεις του προέδρου συνδέσμου παλαιμάχων του Απόλλωνα στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

O Απόλλωνας είναι από χθές το βράδυ ο νέος πρωταθλητής Κύπρου. Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος παλαίμαχων, και πρώην παίκτης του Απόλλωνα, Άννινος Σωφρονίου.

Αναλυτικά:

Πρώτα συναισθήματα μετά τον τίτλο: «Ήρθε επιτέλους η δικαίωση και η επιβράβευση των τελευταίων 6-7 χρόνων. Τα 16 χρόνια ήταν πάρα πολλά για την ιστορία του Απόλλωνα. Πιστεύουμε ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι η βάση για νέες επιτυχίες στο μέλλον. Δίνει νέα δυναμική στον Απόλλωνα. Πηγαίναμε στη βρύση και δεν πίναμε νερό τόσα χρόνια. Το άγχος είναι στο πρόγραμμα ιδιαίτερα αν πρωταγωνιστείς».

Που κρίθηκε ο φετινός τίτλος: «Το πρωτάθλημα φέτος ήταν κάτι που δεν περίμενε κανένας, έξι ομάδες να ανταγωνίζονται μέχρι τέλους. Ο Απόλλωνας έδειξε παρά τα προβλήματα που είχε με την έναρξη της περιόδου, που είχαν τις δικαιολογίες τους, δεν ήταν λόγος για κάποιος που είναι μέσα στα πράγματα να ανησυχήσει γιατί δεν πήγαμε καλά στην αρχή. Υπήρχαν οι σοβαροί λόγοι, ελλιπής προετοιμασία, δεν κάναμε φιλικά, αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη, είχαμε κρούσματα κορονοϊού. Ήμουν στους αισιόδοξους εγώ, για τους δικούς μου λόγους, όμως η ομάδα έδειξε από την αρχή ότι μπορούσε να είναι πρωταγωνίστρια. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα συγκυριών γιατί από τις υπόλοιπες ομάδες, η μια ομάδα έλεγε εγώ είμαι καλύτερη από την άλλη, αλλά και η άλλη εγώ δεν είμαι χειρότερη από την καλύτερη. Δεν υπήρχε η έδρα, καμιά ομάδα δεν ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα όταν έπαιζε στην έδρα της».

Για τον Τσόρνιγκερ: «Συνέχισε την ιστορία που λέει ο Απόλλωνας χρειάζεται τον Γερμανό του».

Αν ανοίγει μια νέα σελίδα στον Απόλλωνα: «Η νέα σελίδα άνοιξε ήδη με τον τίτλο. Σε ότι αφορά την Ευρώπη, μπαίνουμε από την αρχή στα δύσκολα, μπορεί ο αντίπαλος να είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από εμάς. Μετά έχουμε το Europa, μετά το Conference. O Απόλλωνας έχει ένα πολύ καλό ρόστερ αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να στελεχωθεί με άλλους παίχτες. Φαίνεται πως δεν ήταν εκεί το πρόβλημα, στο ρόστερ. Δυσκολευτήκαμε και εμείς, όμως πιστεύω πως ο Απόλλωνας το άξιζε γιατί είχε καλό υλικό. Τα τελευταία παιχνίδια που είχαμε όλο το ροστερ δεν είχαμε πρόβλημα να αλλαχθεί ένας παίχτης».

Για τον πολυτιμότερο παίχτη: «Ο Ρομπερζ και ο Γιοβάνοβιτς. Όλη η ομάδα στάθηκε στο ύψος της, και σε δύσκολες στιγμές και όταν παίζαμε με πολλές απουσίες, γι’ αυτό τα εύσημα ανήκουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία και στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση