ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προπονείται και... ψάχνεται ο Λάρσον

Ας όψεται η καραντίνα που άλλαξε τον ρου της ιστορίας

Αν δεν ήταν στη μέση η υποχρεωτική καραντίνα για τους ταξιδιώτες απ' τα μέρη του, οι προπονήσεις που θα έκανε τώρα που μιλάμε μάλλον θα ήταν στο Κολόσσι. Ας όψεται, ωστόσο, η πανδημία και οι προεκτάσεις της, που «χάλασαν» τη μεταγραφή του Ντάνιελ Λάρσον στον Απόλλωνα και έδωσα διαφορετικό ρου στην ιστορία (θυμηθείτε εδώ πώς είχε το στόρι).

Μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του. Το τελευταίο διάστημα, δε, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, προπονείται στις εγκαταστάσεις της Χάκεν, της ομάδας στην οποία πριν από αρκετά χρόνια είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα.

Ο Λάρσον ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ως μέτρο προστασίας λόγω της πανδημίας. Ταυτόχρονα, δε, βρίσκεται σε αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο, παρά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της Χάκεν, δεν έχει γίνει κουβέντα για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

«Είναι δύσκολο να επιστρέψει. Δεν το έχουμε συζητήσει. Η φιλοδοξία του είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό, θα δούμε τι θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο», ήταν η τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, Σόνι Κάρλσον, επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι παρά το γεγονός πως το κεφάλαιο Λάρσον είχε κλείσει για τον Απόλλωνα, το όνομα του Σουηδού είχε παίξει και στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που τον γνωρίζει από πρώτο χέρι,  ήταν θετικός στην προοπτική της συνεργασίας τους (θυμηθείτε εδώ πώς είχε το ρεπορτάζ). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X