ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ: «Δίπλα στους μάγκες της ζωής»

Κάνουν κάλεσμα στήριξης τη καλαθοσφαιρικής ομάδας με τροχοκαθίσματα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του Απόλλωνα στην επίσημη σελίδα του σε Μέσο Κοινωνικής δικύωσης. Μέσω αυτής καλούν όλους τους φίλους των γαλάζιων να παρευρεθούν στο κλειστό γήπεδο που θα αγωνιστεί η ομάδα καλαθόσφαιρας με τροχοκαθίσματα του συλλόγου, ώστε να δείξουν την στήριξή τους στους καθημερινούς αγωνιστικές και τους μάγκες της ζωής, όπως σημειώνουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μάγκες της ζωής, καθημερινοί αγωνιστές και παράδειγμα για όλους εμάς τους υπόλοιπους. Αυτά τα παλικάρια δεν έχουν παχουλά συμβόλαια, ανέσεις βοηθητικών κέντρων, ξενοδοχεία, ταξιδάκια και ολόκληρες ομάδες γιατρών και φυσιοθεραπευτών να τους τρέχουν από πίσω. 

Αυτοί οι λεβέντες το μόνο που ζήτησαν είναι την δικιά μας στήριξη, την βοήθεια του κόσμου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την ώθηση και το χειροκρότημα μας. 

Καθήκον μας να είμαστε και πάλι εκεί. Υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα τους σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ! Το κάθε τμήμα, ο κάθε αθλητής, ο κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ αδερφός. 

Να κατακλύσουμε το κλειστό μας και να τραγουδήσουμε δυνατά με όλη μας την ψυχή για αυτά τα παιδιά και το ιερό μας έμβλημα. 

Σάββατο, ώρα 13:30 η νέα παράσταση της ΘΥΡΑ ΕΝΑ!
Να μην λείπει κανείς. 

Ψηλά τα λάβαρα του ΘΡΥΛΟΥ
Η φλόγα φουντώνει, η ένταση δυναμώνει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.. ΤΑ ΛΕΜΕ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X