ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ζυγίζουν τα δεδομένα για Ματσίν

Ο Ισπανός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν

Γύρισαν σελίδα στον Απόλλωνα και βλέπουν την επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Πάφο στο κύπελλο, με τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο στόχος της διοίκησης Νίκου Κίρζη είναι να αποφευχθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού και να κτιστεί μια ομάδα η οποία θα μπορέσει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία. Το πάθημα της φετινής σεζόν πρέπει να αποτελέσει ένα γερό μάθημα για τους ιθύνοντες της ομάδας της Λεμεσού, έτσι ώστε να κτιστεί σε πολύ πιο γερές βάσεις ο νέος Απόλλωνας.

Ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινά από τον προπονητή. Ο Πάμπλο Ματσίν δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Ο προβληματισμός για τον Ισπανό είναι δεδομένος. Ο Ισπανός ελέγχεται για τη διαχείριση που επέλεξε να κάνει, με τελευταία αυτήν στην περίπτωση του Βαλμπουενά. Ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Εντός του Απόλλωνα υπάρχουν δυο ρεύματα. Το πρώτο είναι υπέρ της αποχώρησης του Ματσίν και το δεύτερο υπέρ της παραμονής του. Αυτοί που ευνοούν την παραμονή του θεωρούν ότι πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να κτίσει μόνος του την ομάδα και να αξιολογηθεί στη συνέχεια για το έργο του.

Όπως προαναφέραμε, ο Ισπανός διατηρεί συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά, με τις απολαβές του μάλιστα να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το θέμα του Ματσίν θα είναι το πρώτο το οποίο θα κληθεί να ξεκαθαρίσει η διοίκηση Νίκου Κίρζη, με τα υπόλοιπα να ακολουθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση