ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «καψούρες» του καλοκαιριού

Έχουμε και λέμε... Κβιλιτάια, Μάγκλιτσα, Ζελάγια, Ορλάντο Σα και Ματ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες οι ομάδες μπήκαν για τα καλά σε ρυθμούς προγραμματισμού, παρόλο που δεν ξέρουν την τελική κατάληξη της σεζόν, η οποία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τις εξελίξεις.

Οι μεγάλες ομάδες μονοπωλούν το ενδιαφέρον, γιατί έχουν να ξοδέψουν και τα περισσότερα χρήματα, έτσι ώστε να φέρουν καλύτερους παίκτες. Σε κάθε καλοκαίρι υπάρχουν και οι «καψούρες». Οπόταν, θεωρούμε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση και θα έχουμε «παρέλαση» ονομάτων.

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι μία μεγάλη «καψούρα» για όλους, διότι είναι ένας επιθετικός που αποδεδειγμένα κάνει την διαφορά. Ο Γεωργιανός ανήκει στην Γκεντ, η οποία τον παραχώρησε στην Ανόρθωση με στόχο να κάνει καλή σεζόν και να μπορεί να τον πουλήσει κάπου.

Ο στόχος πέτυχε και η κοστολόγηση είναι κοντά στο εκατομμύριο. Οπόταν, με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί καμία Κυπριακή ομάδα να δώσει αυτά τα λεφτά για να αγοράσει κάποιο παίκτη.

Το όνομα που συζητείται σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι αυτό του Άντον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης έφυγε από την Κίνα και πήγε στον χειμώνα στην Τουρκία. Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά εάν υποβιβαστεί η ομάδα του μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Εμίλιο Ζελάγια, που βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία, με την ομάδα του να δίνει μάχη για την παραμονή. Στα 33 προς 34 ο Αργεντινός θα ήθελε να επιστρέψει Κύπρο, αλλά έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που δεν αφήνει κανείς, έτσι εύκολα.

Ένα όνομα που ακούστηκε πολλές φορές είναι αυτό του Ορλάντο Σα, ο οποίος βρίσκεται στην Μάλαγα και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας Ισπανίας. Πλέον, τα δεδομένα άλλαξαν και ο Πορτογάλος είναι σε… πτώση, γεγονός που ευνοεί τις συνθήκες για να τον δούμε ξανά στα γήπεδα μας.

Σ’ αυτούς, θα βάζαμε και τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που παρόλο που θα μπει στα 35, θα ήταν μια αξιόπιστη επιλογή στο σκοράρισμα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μας περιμένει ένα «καυτό» καλοκαίρι, καθώς οι ομάδες μας θα φροντίσουν να ενισχυθούν κατάλληλα ενόψει της νέας περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση