ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάγκλιτσα: «Κάποιοι είναι ανεύθυνοι και κόσμος πεθαίνει»

Τόνισε ότι στην Κίνα οι παραβάτες τιμωρούνταν παραδειγματικά

Έντονα ενοχλημένος με όσους δεν παίρνουν στα σοβαρά την κατάσταση και δεν εφαρμόζουν τα μέτρα αυτοπεριορισμού παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του σε κροατική ιστοσελίδα ο Άντον Μάγκλιτσα.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα, ο οποίος ως γνωστόν παίζει από πέρσι στην Κίνα, μίλησε για τα αποτελεσματικά μέτρα που πάρθηκαν στην πρώτη χώρα που έπληξε η πανδημία και ήταν καυστικός με όσους δεν μένουν στο σπίτι τους ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Όλοι ελπίζουν ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις αρχές Μαΐου. Θα διαφανεί ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί και όποτε φυσικά οι Αρχές επιτρέψουν να επαναρχίσουν οι αγώνες», είπε αρχικά αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Κίνας και συνέχισε:

«Όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία μας υπέβαλαν σε έλεγχο για τον ιό και μετά μπήκαμε σε καραντίνα. Όλοι όσοι συναναστραφήκαμε φορούσαν μάσκες και γάντια. Μας έλεγχαν κάθε μέρα. Εδώ οι άνθρωποι πήραν πολύ σοβαρά την κατάσταση και εφάρμοσαν σκληρά μέτρα. Όποιος έσπαζε την καραντίνα δεχόταν παραδειγματική τιμωρία. Εμείς μπήκαμε σε υποχρεωτική καραντίνα για δύο βδομάδες σε ξενοδοχείο όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία».

Κλείνοντας, ο Κροάτης επιθετικός τόνισε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε πως δεν είναι εύκολο να μείνεις για δύο βδομάδες στο σπίτι. Αυτό γίνεται για να περάσει το κακό. Κάποιοι είναι ανεύθυνοι και κόσμος πεθαίνει. Όλοι σκέφτονται "δεν θα συμβεί σε μένα". Δεν είναι ποτέ αργά να ακούσουμε τους γιατρούς. Δύο βδομάδες σε καραντίνα δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια χαμένη ζωή».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X