ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αυγουστή: «Το τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε»

Μίλησε και για την κάρτα φιλάθλου

Ο Απόλλων είναι ενώπιον μιας ακόμα μεγάλης πρόκλησης στη σύγχρονη ιστορία του με το ενδεχόμενο πρόκρισης σε ομίλους του Europa να συναρπάζει.

Ο προπονητής του Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε σε συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι και αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα:

«Την περασμένη εβδομάδα πριν το παιχνίδι, είχαμε στόχο να φέρουμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ και να διεκδικούμε εδώ την πρόκριση. Νομίζω πως αυτός ο στόχος επετεύχθη. Τώρα στόχος είναι να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, έδειξαν ότι το θέλουν πολύ να προκριθούμε. Θα αναγκάσουμε όσους έρθουν αύριο να συμμετέχουν στο παιχνίδι και αυτοί με τη σειρά τους. Θα προσπαθήσουμε να μικρύνουμε τις διαφορές μεταξύ των ομάδων. Ξέρουμε τις διαφορές, αλλά θα παλέψουμε τις πιθανότητες που έχουμε μέχρι το τέλος».

Για το κεφάλαιο «κάρτα φιλάθλου»:

«Μας έχει κουράσει αφάνταστα αυτό το θέμα. Αν δεν υπήρχε αυτό το μέτρο η προσέλευση ίσως έφτανε τις 10 χιλιάδες. Θα προσπαθήσουμε όσοι είμαστε εδώ αύριο να ικανοποιήσουμε και αυτούς που θα έρθουν και αυτούς που δε θα έρθουν και να τους χαρίσουμε την πρόκριση».

Για το πού θα κριθεί η πρόκριση:

Είναι σημαντικό που έχουμε τις εμπειρίες της περσινής χρόνιας. Αυτός που θα είναι πιο έτοιμος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Αυτό που μετρά είναι η συγκέντρωση και αυτός που θα την χάσει θα το πληρώσει. Σε αυτό το επίπεδο η μπάλα τιμωρεί. Πιστεύω στους παίκτες μου πάρα πολύ».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X