ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυγουστή: «Με Ανόρθωση θέλουμε κόσμο με παλμό»

Έριξε το γάντι στους Απολλωνίστες

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε ένα καλό λόγο να πει για την ομάδα του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ καθώς κατάφερε να ξεπεράσει και τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στο παιχνίδι.

Έκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο και τον κάλεσε να είναι εκεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και να στηρίξει την ομάδα με παλμό.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Ήταν μια δίκαιη νίκη με εξαιρετική εμφάνιση, Κάποια πράγματα γίνονται για ένα λόγο. Οι αναγκαστικές αλλαγές πείσμωσαν τους ποδοσφαιριστές για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι κρίμα γιατί σήμερα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όσους ήρθαν αλλά χωρίς παλμό δεν είναι ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Η Ανόρθωση είναι δίκαια πρώτη είναι η πιο σταθερή ομάδα μαζί με την Ομόνοια. Εμείς μπορέσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να είμαστε καλύτερα τώρα. Ξέρω πως ο κόσμος της Ανόρθωσης θα στηρίξει την ομάδα του και καλώ και τους δικούς μας να κάνουν το ίδιο. Ξέρω πως αν δεν κερδίζαμε θα διαβάζαμε τίτλους στις ιστοσελίδες. Δε θα σταθώ στους τραυματίες γιατί όσοι μπήκαν μέσα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για όσα ακολουθούν: «Θα ετοιμαστούμε με τα όπλα που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πρώτη και αήττητη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για υψηλές εντάσεις».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση