ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ζητά επίσημες θέσεις για ξένους διαιτητές

Η ομάδα της Λεμεσού θα τρέξει μέχρι τέλους το όλο θέμα

Το θέμα της καθόδου ξένου διαιτητών είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες. Ο Απόλλωνας είχε σημειώσει μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ πως θέλει ξένους διαιτητές και πως θα κάνει τα πάντα για να συμβεί αυτό.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού προχώρησαν σε γραπτή επιστολή προς την ΚΟΠ και τα σωματεία για το όλο θέμα. Όμως ο Απόλλωνας δεν έμεινε ως εκεί. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης, είχε επαφές με τις άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού για το όλο θέμα.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι η θετική στάση της Ομόνοιας στο όλο θέμα. Από εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμο να μπει στην συζήτηση, κάτι που δήλωσε απ’ την πρώτη στιγμή. ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ανόρθωση δεν έχουν καταλήξει σε κάποια θέση μέχρι στιγμής.

Ο Απόλλωνας πάντως δηλώνει αποφασισμένος να τρέξει το όλο θέμα μέχρι να υπάρξει κατάληξη. Έτσι το νέο βήμα της Λεμεσιανής ομάδας να λάβουν γραπτός τη θετική στάση της Ομόνοιας, αλλά και το γεγονός πως οι άλλες ομάδες δηλώνουν πρόθυμες να μπουν στην συζήτηση.

Με αυτό τον τρόπο θα ισχυροποιηθεί η συγκεκριμένη πρόταση και «πιέσει» ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X