ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Υποστηρικτικός στην ΚΟΠ

Η στάση του ως προς την Ομοσπονδία

Τα λεγόμενά του για την εμπλοκή του ονόματος του Απόλλωνα στο ρεπορτάζ της Εl Confidencial και τα περί χειραγωγημένων αγώνων τραβούν την περισσότερη προσοχή από τα όσα είπε ο Νίκος Κίρζης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε (δες αναλυτικά εδώ).

Μέσα από τις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη του Απόλλωνα, πάντως, διαπιστώνεται ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς και έχει να κάνει με την υποστηρικτική του στάση προς την ΚΟΠ.

Κατά την άποψη του Κίρζη, τα προβλήματα που ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο έχουν να κάνουν πολύ περισσότερο με τα ίδια τα σωματεία και λιγότερο με την Ομοσπονδία αυτή καθαυτή.

«Πάντα η ευθύνη είναι στην κεφαλή. Όμως η ηγεσία έδειξε εμπράκτως πως κάνει βήματα μπροστά. Το VAR, οι ξένοι διαιτητές, οι παρατηρητές. Γίνονται σωστές κινήσεις. Δε θεωρώ πως το πρόβλημα είναι η ομοσπονδία αλλά εμείς τα σωματεία και το είπα και στη γενική συνέλευση», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές τοποθετήσεις που καταδεικνύουν την άποψη του προέδρου του Απόλλωνα, που τόνισε επίσης ότι η τωρινή ηγεσία της ΚΟΠ δεν μπορεί να ευθύνεται για όλα από τη στιγμή που κόκκινοι φάκελοι δεν έρχονται μόνο το τελευταίο διάστημα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Νίκος Κίρζης είπε επίσης ότι δεν μπορεί να φταίει η ΚΟΠ για αυτούς που είδαν ή και πλήρωσαν για τον περιβόητο τιμοκατάλογο για τον οποίο είχε μιλήσει ο Σταύρος Παπασταύρου, όπως επίσης και το ότι δεν είναι δική τους δουλειά, αλλά της αστυνομίας, να διερευνήσει τις υποθέσεις για τις εκθέσεις που αποστέλλει η UEFA.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X