ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ξανά μάνα… χτίσιμο

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Καλοκαίρι των αλλαγών θα είναι αυτό που θα διανύσουμε στον Απόλλωνα, καθώς αναμένονται τομές σε όλο το χάσμα της ομάδας. Πρώτιστο κομμάτι είναι το διοικητικό και οι εξελίξεις γύρω από το Νίκο Κίρζη.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής εταιρείας μελετά τα δεδομένα και σύντομα θα καταλήξει σε αποφάσεις, σε συνεργασία πάντα με τους στενούς του συνεργάτες.

Στο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές. Όπως γράψαμε και χθες, πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα λειτουργήσει με το μοντέλο του ποδοσφαιρικού διευθυντή. (Δες ΕΔΩ

Ο συγκεκριμένος θα έχει την ευθύνη για την πρόσληψη νέου προπονητή, όπου μαζί θα στελεχώσουν την ομάδα. Είναι γεγονός ότι θα γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, που θα ξεπερνούν τις δέκα.

Είναι φανερό ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν ένα βασικό κορμό και να ξεκινήσουν το χτίσιμο από την αρχή. Στόχος είναι να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας, καθώς ήταν πολύ ψηλός της φετινή περίοδο.

Με τα δεδομένα αυτής της στιγμής, παρελθόν αναμένεται να γίνουν οι Σακέτι, Βασιλείου, Γιαννιώτας, Μπένσοπ, Μπίσεσβαρ, που λήγουν τα συμβόλαια τους και μάλλον δεν θα ανανεωθούν.

Ερωτηματικά είναι οι περιπτώσεις των Γιούστε, Πέδρο, που λήγουν τα συμβόλαια τους, αλλά με τα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα αποκλείεται να μείνουν στην ομάδα. Αν δεχτούν μία μεγάλη μείωση, τότε ενδεχόμενος να παραμείνουν.

Ενώ, προβληματισμός υπάρχει για τους Νταμπό, Παπουνασβίλι και Μάρκοβιτς, που παρά το ότι έχουν συμβόλαιο, δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον τους αυτή την στιγμή.

Οπόταν, ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής θα κληθεί να αντικαταστήσει όλους αυτούς τους παίκτες, αλλά θα έχει το μεγάλο βάρος για το νέο προπονητή που θα έρθει. Ξανά μάνα… χτίσιμο, δηλαδή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση