ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Σκέψεις για ποδοσφαιρικό διευθυντή

Ένα υπαρκτό σενάριο για την επόμενη μέρα στους «κυανόλευκους»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος με βεβαιότητα τις εξελίξεις που θα προκύψουν στον Απόλλωνα, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Η εκτίμηση που μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή είναι ότι ο Νίκος Κίρζης δύσκολα θα αποχωρήσει από την προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας και το αναλύσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ. (Δες ΕΔΩ)

Στο τραπέζι είναι το σενάριο να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να αλλάξει βασικά το μοντέλο και ο σχεδιασμός της ομάδας να γίνεται από περισσότερα άτομα, όχι μόνο από ένα ή δύο.

Δεν θα αποκλείαμε το σενάριο να δούμε ποδοσφαιρικό διευθυντή στον Απόλλωνα και οι «κυανόλευκοι» να λειτουργούν με αυτό το μοντέλο από τώρα και στο εξής.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάτι τέτοιο από το Νίκο Κίρζη, αφού από τότε που ήταν στην διοίκηση σαν αντιπρόεδρος, είχε σε ρόλο τεχνικού διευθυντή τον Χριστάκη Χριστοφόρου.

Ενώ, όταν ανέλαβε την προεδρία, μία από τις κινήσεις που έκανε ήταν να προσλάβει τον Ντάνιελ Κιντέρος σαν ποδοσφαιρικό διευθυντή, που ήταν μεγάλη προσωπικότητα και γνώριζε πολύ καλά τα αποδυτήρια της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια, την ευθύνη για τις μεταγραφές είχε ο Πέτρος Κονναφής, ενώ ως γνωστό για ένα διάστημα την περσινή περίοδο κατείχε αυτό το πόστο.

Οπόταν, δεν αποκλείεται να δούμε τον Απόλλωνα να επιστρέφει σε μοντέλο ποδοσφαιρικού διευθυντή, ο οποίος θα κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση