ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Τζάμπα… βαθμοί

Έχασε μεγάλη ευκαιρία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πέταξε στα… σκουπίδια μία τεράστια ευκαιρία να φύγει με διπλό από το ΓΣΠ ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και άξιζε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την πρωτεύουσα.

Ωστόσο, κερδίζει αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και όχι αυτός που χάνει τις ευκαιρίες. Η αλήθεια βέβαια ότι τις περισσότερες φορές σταμάτησε την μπάλα ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι κι αυτός μέρος του παιχνιδιού.

Κρίμα, πραγματικά κρίμα, διότι αν ερχόταν η νίκη, τότε ο Απόλλωνας θα αποκτούσε τεράστια δυναμική για την συνέχεια και ταυτόχρονα θα έβγαζε νοκ άουτ ένα βασικό αντίπαλο. Όχι πώς τώρα, δείχνει ότι μπορεί να επανέρθει, αλλά μία νέα ήττα θα τον… ισοπέδωνε εντελώς.

Όπως και να ‘χει, η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για τον Απόλλωνα. Έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλά, αν και είχε σημαντικούς παίκτες στο απουσιολόγιο του, (Νταμπό, Λάρσον, Γιαννιώτας), που μπορεί να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Και μπορεί να μην ήρθε η νίκη, αλλά κάποιες φορές μπορούν να σε βοηθήσουν και οι εμφανίσεις να πάρεις τα πάνω σου. Σίγουρα, είναι καλύτερα αυτό να συνοδεύεται με νίκη, αλλά θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση πάνω σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ανεξαρτήτως σε πια κατάσταση βρίσκεται.

Δεν αλλάζει όμως η άποψη μου ότι ο Απόλλωνας έχασε… τσάμπα δύο βαθμούς, με την όλη εικόνα που υπήρχε πριν, αλλά κυρίως κατά την διάρκεια του αγώνα. Και το ποδόσφαιρο είναι όπως την ζωή. Όταν σου παρουσιάζονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι, γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις εάν σου ξαναπαρουσιαστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση