ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τραβούν τα μαλλιά τους

Το ποδόσφαιρο διαχρονικά δεν αδίκησε κανένα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από την μία είναι η απόδοση της ομάδας και από τις άλλη οι απώλειες των άλλων μεγάλων του πρωταθλήματος. Είναι για να τρελαθούν φέτος οι Απόλλωνιστές, καθώς βλέπουν ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία φέτος για τον τίτλο.

Τραβούν τα μαλλιά τους, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ότι δίνεις, τόσα παίρνεις. Το ποδόσφαιρο διαχρονικά δεν αδίκησε κανένα. Άντε να σε αδικήσει μία, δύο, τρεις φορές, αλλά σε βάθος χρόνου παίρνεις αυτό που αξίζεις μέσα στο γήπεδο.

Άντε να σε αδικήσει μία, δύο, τρεις φορές, αλλά σε βάθος χρόνου παίρνεις αυτό που αξίζεις μέσα στο γήπεδο.

Στον Απόλλωνα αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δουν τα λάθη τους και να προσπαθήσουν να διορθώσουν (όσα διορθώνονται βέβαια), ενόψει της συνέχειας.

Την Τετάρτη υπάρχει ο επαναληπτικός με τον Εθνικό και φαντάζομαι μετά το χθεσινό (το 5-0 επί της Ανόρθωσης) όλοι μπορούν να αντιληφθούν ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως και να έρθουν πιο μεγάλα προβλήματα.

Διότι είναι διαφορετικό να δυσκολεύεσαι να κερδίσεις και διαφορετικό να αποκλείεσαι μετά από ένα υπέρ σου 2-0 στον πρώτο αγώνα. Να μην γίνομαι μάντης κακών, απλά το σημειώνω.

Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, σίγουρα θα είναι εκτός οι τραυματίες Μάρκοβιτς, Γκακμπέ και Μολ.

Ο Σέρβος, όπως ενημέρωσε ο Απόλλωνας μέσα στην εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ο Γάλλος πάει πολύ καλά και ο Ελβετός τερματοφύλακας πήγε στην πατρίδα του για αποθεραπεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X