ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Τον ένα τον έχει, θα φέρει ακόμα δύο

Οι συνθήκες της εποχής θα καθορίσουν πολλά πράγματα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι, ωστόσο οι μεγάλες κυρίως ομάδες δεν σταματούν ποτέ να προγραμματίζονται για την επόμενη μέρα, έτσι ώστε να είναι έτοιμες στην κάθε μεταγραφική περίοδο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα, όπου επισήμως αναφέρουν ότι έχει γίνει μεγάλη προεργασία, ωστόσο διαφέρει πολύ η προεργασία με την τελική κατάληξη και αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος.

Δείχνει καλά στοιχεία, αλλά είναι φανερό ότι κανείς δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του, όλο το βάρος της επίθεσης.

Είναι φανερό ότι έχουν συγκεκριμένο πλάνο που κινούνται οι «κυανόλευκοι» και είναι βάση των αναγκών της ομάδας. Έχουν διαπιστώσει τα κενά που υπάρχουν και θέλουν το καλοκαίρι να κλείσουν με κάποιες προσθήκες.

Βέβαια, είναι σημαντικό η ομάδα να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Ευρώπη, καθώς με τα δεδομένα της εποχής, τα έσοδα από την συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι ακόμα πιο σημαντικά.

Με βάση το μεταγραφικό πλάνο λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» θα ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, καθώς η μόνη αξιόπιστη λύση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ο Μπένσιοπ.

Ο Ολλανδός ήρθε στην τελευταία μεταγραφική περίοδο και κατάφερε να σκοράρει πέντε γκολ (3 πρωτάθλήμα και 2 κύπελλο), σε 11 συμμετοχές. Δείχνει καλά στοιχεία, αλλά είναι φανερό ότι κανείς δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του, όλο το βάρος της επίθεσης.

Συνεπώς, ο στόχος είναι να έρθει τουλάχιστον ακόμη ένας πρωτοκλασάτος, ακόμη και δύο, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Βέβαια, ο ένας θα έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X