ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το μυαλό μόνο στο… διπλό

Με αλλαγές στην ενδεκάδα η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δηλώνει έτοιμη

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και αυτό με την Λεχ Πόζναν μπορεί να περιμένει, μιας και ο Απόλλωνας έχει στο μυαλό του μόνο το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο στόχος της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή είναι η νίκη που θα χαρίσει όχι μόνο τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά θα αποτελέσει την καλύτερη ψυχολογική ντόπα ενόψει και του Ευρωπαϊκού αγώνα της Τετάρτης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία του Ζόαο Πέδρο είναι όντως πλήγμα για την Λεμεσιανή ομάδα, και το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον Πίττα να αγωνίζεται και πάλι σε έναν ρόλο σαν αυτό που είχε στο Γεντί Κουλέ όταν και πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Πορτογάλου.

Από εκεί και πέρα αναμένεται πως ο Απόλλωνας θα έχει και άλλες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, καθώς μόλις πριν μερικά 24ωρα είχε το ταξίδι στην Κρήτη, ενώ τρεις μέρες αργότερα αντιμετωπίζει τους Πολωνούς. Το rotation ως εκ τούτου είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένο.

Ο στόχος βέβαια παραμένει ο ίδιος ανεξαρτήτως προσώπων, και στον Απόλλωνα θέλουν σήμερα να συνεχίσουν στις υψηλές πτήσεις και να φθάσουν σε ένα πολύ σημαντικό διπλό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X