ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τι άλλο έμεινε να πάθει;

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους «κυανόλευκους»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πραγματικά από αυτή την ομάδα όλα μπορείς να τα περιμένεις πλέον, μετά και το θετικό κρούσμα του Ντένιτς, ο οποίος μπήκε ήδη σε καραντίνα για 14 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει κάποιο μέρος της προετοιμασίας.

Στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Μάρκοβιτς, αλλά ούτε και με κανένα άλλο παίκτη, οι οποίοι θα περάσουν από ελέγχους ξανά όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ακόμη μία διαδικασία που θα περάσει αυτή η ομάδα, είναι σαν να έχει «κατάρες», καθώς της έχουν συμβεί τα απίθανα τα τελευταία χρόνια. Τι να θυμηθούμε, τραγικό θάνατο του Ζαβάνσκι, το πρόβλημα στην καρδία του Γκίε Γκίε, ή την ασθένεια του Μπεντόγια και πέρσι του Μάρκοβιτς.

Άσε, σε όλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε ακόμη 5-6 σπάνιους τραυματισμούς, πέραν από τους σοβαρούς, που βγήκαν στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον. Όπως και να έχει, οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς και ο Απόλλωνας έμαθε να ζει στα δύσκολα, χωρίς να του χαριστεί κανένας.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα το ξεπεράσει, αλλά επειδή ο Ντένιτς αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, όπως και ο Μάρκοβιτς, αλλά και ο Χάμπος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Άρα, μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα στην προετοιμασία αργότερα, όταν και θα αρχίσουν τα φιλικά. Για την ώρα, όλα καλά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X