ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια του

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ολοκληρώνει ο Απόλλωνας, καθώς ο Αττίλα Σάλαϊ πήρε τον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές.

Σίγουρα, η αποχώρηση του Μαγυάρου θα αφήσει αγωνιστικό κενό και δύσκολα θα βρεις παίκτη αυτή την περίοδο για να δώσει αυτά που θα έδινε ο Ούγγρος, χωρίς να πιάνει θέση στον α’ κατάλογο.

Αλλά, όταν κάνεις μία τέτοια πώληση δεν γίνεται μόνο να κερδίσεις, αλλά θα υπάρχουν και κάποια αρνητικά. Ωστόσο, στην προκειμένη θεωρώ ότι τα θετικά είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπουν χρήματα στο ταμείο του Απόλλωνα, γεγονός που θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Ενώ, θα υπάρχει και χρήμα για να γίνουν τρεις ποιοτικές προσθήκες, κάτι πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή.

Διότι, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα, εάν δεν γινόταν αυτή η μεταγραφή, καθώς όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στον Απόλλωνα υπάρχει οικονομική στενότητα, λόγο της κατάστασης που έχει επιφέρει η πανδημία.

Οπόταν, εάν ξοδευτούν σωστά τα χρήματα που θα φέρει στον Απόλλωνα ο Σάλαϊ, τότε το κέρδος και η προοπτική θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την αποχώρηση του Ούγγρου.

Από την άλλη, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για την μη στελέχωση της ομάδας με τρεις ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι θα έρθουν στον Απόλλωνα και αποδεδειγμένα θα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Με τρεις νέους παίκτες, που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, ο Απόλλωνας θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική για τον τίτλου, καθώς δημιουργηθεί και το ανάλογο βάθος στον πάγκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT