ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Τέτοιο μισάωρο ποτέ ξανά

Ο Βλάνταν Μιλόγειβτς θα αφιερώσει αρκετές ώρες ώστε να μην υπάρξει ξανά τέτοια εικόνα

Από ντέρμπι σε ντέρμπι οδηγείται ο Απόλλωνας, με άπαντες στο Κολόσσι να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του και είναι δεδομένο πως απ’ το Κυριακάτικο παιχνίδι στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν.

Ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης η ομάδα υστέρησε και θα μπορούσε εύκολα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα. Απουσίαζε το καθαρό μυαλό, δεν υπήρχε συγκέντρωση και γίνονταν εύκολα λάθη. Στα μετόπισθεν υπήρχαν κενά, με τα ατομικά λάθη να κάνουν την εμφάνιση τους (και φυσιολογικά ήρθε το τέρμα του ΑΠΟΕΛ), ενώ επιθετικά η ομάδα όχι μόνο ήταν ακίνδυνη, αλλά δεν κατέγραψε ούτε και μια αξιόλογη τελική. Γενικότερα με μια λέξη η εικόνα της ομάδα στο πρώτο μισάωρο ήταν… κάκιστη.

Ναι μεν στη συνέχεια η εικόνα βελτιώθηκε, ωστόσο το κακό μισάωρο ηχεί σαν καμπανάκι στα αυτιά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός όντας ιδιαίτερα σχολαστικός αναμένεται πως θα αφιερώσει αρκετές ώρες αναλύοντας ξανά και ξανά στους ποδοσφαιριστές του τόσο τα λάθη τους όσο και το τι πρέπει να πράττουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση