ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Στη Λευκωσία... με απαιτήσεις

Δύσκολο παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» το οποίο όμως είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει σήμερα στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (20:00). Πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες εξόδους για τη Λεμεσιανή ομάδα, ωστόσο τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν άλλες απώλειες.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη παίζει σε κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο καθώς η μέχρι τώρα συγκομιδή της δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Με 35 βαθμούς, ο Απόλλωνας βρίσκεται στο -5 από την προνομιούχα υπό προϋποθέσεις 4η θέση και στο -10 από την 3η θέση.

Για να καταφέρουν οι «κυανόλευκοι» να αποδράσουν με το «διπλό» από το ΓΣΠ, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν όποια ευκαιρία βρουν και να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα των «γαλαζοκιτρίνων». Σε αγώνες σαν τον αποψινό, οι λεπτομέρειες παίζουν μεγάλο ρόλο και μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Στο αμυντικό κομμάτι, η Λεμεσιανή ομάδα καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη για ολόκληρο το 90λεπτο ούτως ώστε να μην επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να βρεθούν σε θέση βολής. Επιπρόσθετα, πέραν από αυτούς που θα αγωνιστούν στα μετόπισθεν, είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούν συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του λόγω τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή. Οι περσινοί πρωταθλητές θα μπουν στο παιχνίδι με το μαχαίρι και στα δόντια με απώτερο στόχο να φύγουν από την πρωτεύουσα με το τρίποντο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Πήρε ψηλά τον Απόλλωνα

Πήρε ψηλά τον Απόλλωνα

Η διακύβευση για τον νέο ιδιοκτήτη -εάν αποχωρήσει ο Νίκος Κίρζης- θα είναι να διατηρήσει την ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ