ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η… σκακιέρα του Κίρζη

Τα σενάρια πριν από την συνεδρία, το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Πετράκης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Οι διοικητικές εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο στον Απόλλωνα, μετά την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική εταιρεία που ενημέρωνε για έκτακτη συνεδρία όπου θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες για σκέψεις του Νίκου Κίρζη για παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα δεν περνά και ούτε πέρασε από το μυαλό του διοικητικού ηγέτη των «κυανόλευκων».

Σίγουρα, ο κ. Κίρζης αισθάνεται ενοχλημένος από την αντίδραση του κόσμου και από την μηδενιστική κριτική. Κατανοεί τον κόσμο και είναι λογικό να αντιδρά μετά από μία αποτυχία, αλλά όχι να φτάνει στο άλλο άκρο.

Παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο απλό να αποχωρήσει από την ομάδα, λήγουν μήνες πριν ολοκληρωθούν τα έργα για το γήπεδο της Λεμεσού, όπου ήταν το μεγάλο όνειρο του Νίκου Κίρζη.

Οπόταν, το σενάριο που παίζει αυτή την στιγμή είναι να κάνουν… άνοιγμα προς τους μετόχους της εταιρείας, αλλά και γενικότερα στους Απολλωνίστες, εάν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που θα μπορούσαν να αναλάβουν.

Επειδή αυτή την στιγμή δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον στον ορίζοντα, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπορούν να συνεχίσουν να ηγούνται του Απόλλωνα.

Από την άλλη για να πεισθεί ο κόσμος θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργείας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να αλλάξει βασικά το μοντέλο και ο σχεδιασμός της ομάδας να γίνεται από περισσότερα άτομα, όχι μόνο από ένα ή δύο.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν έρθει καλοί και κακοί παίκτες στον Απόλλωνα, όπως σε όλες τις ομάδες, αλλά το μεγάλο πρόβλημα στους «κυανόλευκους» είναι το ανισόρροπο ρόστερ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις πρώτες επιλογές, με τις δεύτερες, κάτι που στοίχιζε στην ομάδα.

Σημαντική παράμετρος είναι και το θέμα του προπονητή, καθώς ο Γιάννης Πετράκης λίαν συντόμως θα αποτελέσει παρελθόν, παρόλο που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Δεν αποκλείεται στην σημερινή συνεδρία να τεθεί στο τραπέζι και το θέμα του Ελλαδίτη τεχνικού, καθώς οι ομάδες χτίζονται πρώτα από τον προπονητή.

Συνεπώς, πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίας για να ξέρουμε την επόμενη μέρα στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση