ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Σε πολύ δύσκολη θέση οι «παραβάτες»

Πιθανή και η λύση των συμβολαίων τους, τι αλλάζει στον προγραμματισμό

Οι τοποθετήσεις που έγιναν από το Φανούριο Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια υποβάθμισης των πειθαρχικών παραπτωμάτων των Καρ και Μπίντα. Δεν είναι κάτι απλό, όπως παραβίαση ωραρίου π.χ., που συνέβη και η διοίκηση Νίκου Κίρζη είναι ενώπιον αποφάσεων.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στο τραπέζι είναι και το ενδεχόμενο να τεθούν εκτός ομάδας και να αποχωρήσουν είτε τώρα είτε το Γενάρη. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι ίδιες, αφού ο Μπίντα είναι δανεικός από τη Γιουβέντους και προφανώς θα μιλάμε για διακοπή του δανεισμού ενώ τον Καρ τον αγόρασαν από τη Σάμροκ.

Για τα της επόμενης μέρας, σε περίπτωση που τελικά φύγουν οι δυο, ο προγραμματισμός ξεκινά αφού ο Καρ είναι ξένος καταλόγου Α και αυτόματα αδειάζει μια θέση. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν κινήσεις το Γενάρη, το πιθανότερο να φτάσουμε στην εξάντληση των τεσσάρων που δικαιούνται, άρα ήδη βρήκαμε το ένα κενό. Ο Μπίντα είναι καταλόγου Β και για να αντικατασταθεί πρέπει να έρθει πάλι νεαρός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ