ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Απόλλων: Κουβέντα για του... χρόνου

Το συμβόλαιο του Φάνου Κατελάρη ολοκληρώνεται και πλέον η συζήτηση αφορά πιθανή ανανέωση

Οι πανηγυρισμοί του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζονται όμως την ίδια ώρα τρέχει και ο προγραμματισμός της ομάδας. Ήδη κάποια ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπως αυτό του Βα (δες εδώ), ενώ διαψεύδονται κάποια άλλα όπως του Βούρου και του Βράνιες. Από εκεί και πέρα όμως ανοιχτό είναι το θέμα ανανεώσεων καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για τη νέα σεζόν οι οποίο μένουν χωρίς συμβόλαιο. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Φάνος Κατελάρης.

Σεζόν κατά το ήμισυ… ονειρική

Η φετινή παρουσία του Φάνου Κατελάρη ασφαλώς και αφήνει όλους στον Απόλλωνα ικανοποιημένους. Στο πρόσωπο του είχαν βρει τον ιδανικό παρτενέρ του Ρομπέρζ που μαζί αποτελούσαν ένα πολύ καλό δίδυμο. Ο Φάνος εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του Γάλλου και τις ηγετικές του ικανότητες καταφέρνοντας έτσι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Στην πορεία όμως εμφανίστηκαν οι τραυματισμοί. Το αποτέλεσμα ήταν για περίπου μισή σεζόν να μην υπολογίζεται καθώς το όνομα του βρισκόταν μέσα στην λίστα των τραυματιών.

Κουβέντα για... συμβόλαιο

Πλέον η όλη συζήτηση μεταφέρεται στο μέλλον του ποδοσφαιριστή. Στα θετικά για τον Φάνο περνά η απόδοση στο πρώτο μισό της σεζόν, η ηλικία, η ικανότητα να αγωνιστεί σε τουλάχιστον δυο θέσεις και φυσικά το γεγονός πως είναι Κύπριος. Ο ίδιος έδειξε ικανός να βοηθήσει την ομάδα στο άμεσο μέλλον, προσθέτοντας βάθος στην ομάδα. 

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κύπριου αμυντικού. Για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο, όμως μοιάζει ως μια περίπτωση που σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση