ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Προπόνηση με Χάμπο και Πίττα

Ωραία εμπειρία για τα παιδιά

Η καλύτερη διαφήμιση για μια ακαδημία είναι παιδιά που μέσω αυτής αναδείχθηκαν και παίζουν επαγγελματικά ποδόσφαιρο, με αυτήν του Απόλλωνα να παρουσιάζει στα παιδιά τους Χάμπο Κυριάκου και Γιάννη Πίττα.

Οι δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εκκολαπτόμενους συναδέλφους τους και επί τούτου το σωματείο, στο οποίο είναι ενταγμένες οι ακαδημίες, ενημερώνει με δελτίο τύπου για τα σχετικά.

Αναλυτικά:

«Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από τη ποδοσφαιρική ακαδημία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας, θα βρεθούν κοντά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας το απόγευμα της Τετάρτης (25 Σεπτεμβρίου) από τις 15:15 μέχρι τις 16:15 στο γήπεδο του Καλογεροπουλείου Γυμνασίου.

Στόχος και σκοπός της επίσκεψης των δύο διεθνών μας ποδοσφαιριστών είναι να συνομιλήσουν και να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Μια όμορφη εμπειρία, την οποία είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Καλογεροπούλειο Στάδιο την Τετάρτη.

Οι θρυλικές Ακαδημίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού έχουν γυρίσει σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά!».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X