ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Πείραμα...αριστερός μπακ

Έρχεται το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και η ομάδα ξέμεινε από καθαρόαιμους αριστερούς μπακ

Ξέμεινε από καθαρόαιμους αριστερούς μπακ ο Απόλλωνας, ο οποίος θα πάει αναγκαστικά στο προσεχές ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ με λύση ανάγκης για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας.

Η κόκκινη που δέχτηκε ο Γιώργος Βασιλείου στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα αναγκάζει τον Γιάννη Πετράκη να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει την καλύτερη - υπό τις περιστάσεις – λύση για το αριστερό άκρο. Θυμίζουμε ότι είναι εκτός πλάνων ο Αγκίρε ενώ ο Σάλαϊ έχει γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Επιλογές θα μπορούσαν να αποτελέσουν για αριστερά οι Μπούτνερ και Φιλιώτης, ωστόσο δεν θεωρείται καθόλου δεδομένη η παρουσία τους στο ντέρμπι. Ο πρώτος, ακόμα κι αν εγγραφεί έγκαιρα στο ρόστερ, δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 8 Νοεμβρίου. Όσο για το Φιλιώτη, θα αποτελέσει επιλογή μόνο ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εναλλακτική επιλογή αποτελεί επίσης ο Πέτρος Ψύχας, ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά σαν αριστερό μπακ στα δυο τελευταία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο δύσκολα θα πάρει το ρίσκο ο Πετράκης για να τον βάλει σε αυτή τη θέση σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Είναι επίσης ο Χάμπος και ο Ρομπέρζ όμως δεν αποκλείεται ο Ελλαδίτης προπονητής να προχωρήσει με μια διαφορετική λύση, βάζοντας ένα παίκτη-έκπληξη στα αριστερά.

Υπάρχει επίσης το αρκετά πιθανό σενάριο να δούμε τον Απόλλωνα με τριάδα στην άμυνα και σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να παίξει ο Γιαννιώτας (έπαιξε και με Ομόνοια) ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής ως αριστερός μπακ χαφ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT