ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Κοιτάζουν και για αντί-Πέδρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στους «κυανόλευκους», καθώς θέλουν να έχουν γρήγορα αποτελέσματα

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη του καμπή και ο Απόλλωνας το Σάββατο παίζει ένα ντέρμπι το οποίο θα πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στην διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα ότι οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους και θέλουν αυτές οι κινήσεις να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να είναι σε θέση να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδα.

Είναι δεδομένη η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός μέσου, δύο εξτρέμ και επιθετικού περιοχής. Αυτές είναι οι προτεραιότητες, ενώ, η περίπτωση του Κερμπρ θα καθορίσει και την απόκτηση αριστερού μπακ.

Επιπλέον, οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν στην αγορά και για νεαρό δεξί μπακ, ο οποίος θα έρθει για να ξεκουράζει τον Πέδρο, διότι δεν μπορεί να συνεχίσει και στη νέα περίοδο σε αυτούς τους ρυθμούς. Ήδη, την φετινή περίοδο φάνηκε πάρα πολύ ότι χρειαζόταν… ανάσες.

Αυτό τον ρόλο θα μπορούσε να τον κάνει ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί φέτος έχει βοηθήσει. Ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να προσφέρει αυτά που μπορεί στην ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Μάριος, αντιθέτως θα μείνει, έτσι ώστε η ομάδα να έχει περισσότερες επιλογές, κάτι που δεν είχε φέτος. Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης που ψάχνουν είναι νεαρός, ο οποίος να μπορεί να γραφτεί στον β’ κατάλογο. Περιπτώσεις δηλαδή σαν τους Φουαπάλα, Σελίμοβιτς και Ντίλαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X