ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η μεγάλη απώλεια εσόδων

Η ζημιά που υπέστη στην Ευρώπη είναι μεγάλη

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν τον Απόλλωνα και άλλες ομάδες στη φετινή σεζόν είναι το κομμάτι των εισιτηρίων και το πόσο επηρεάστηκαν οι εισπράξεις των ομάδων από την κάρτα φιλάθλου και άλλους παράγοντες.

Η δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας Απόλλων ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, αναδεικνύει το θέμα με τρόπο που δε χωρά και ιδιαίτερη αμφισβήτηση.

Στον αναλυτικό κατάλογο των εσόδων της εταιρείας, αυτά που προκύπτουν από τις εισπράξεις των ευρωπαϊκών αγώνων είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους αφού όλοι οι ευρωπαϊκοί αγώνες του 2017-18 έγιναν στο 2017 ενώ του 2018-19 στο 2018. Για τις εγχώριες διοργανώσεις μπλέκονται οι σεζόν και δεν μπορεί να γίνει ευθεία σύγκριση.

Τι έδειξαν οι αριθμοί; Το 2017 η εταιρεία είχε έσοδα €467χιλ. από τα εισιτήρια των αγώνων της στην Ευρώπη και ασφαλώς όλοι θα θυμάστε την κατάμεστη ΑΕΚ Αρένα στα προκριματικά. Φέτος τα πράγματα ήταν αλλιώς με το νούμερο να πέφτει στις €297χιλ. Μάλιστα το ρεκόρ προσέλευσης στους ομίλους το είχαν οι φίλοι της…Άιντραχτ που γέμισαν το πέταλο στον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στο ΓΣΠ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X