ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Απόλλων: Οδηγίες για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο

Ενημέρωση από τη λεμεσιανή ομάδα

Σημαντικές πληροφορίες από τον Απόλλωνα για τον κόσμο που θα βρεθεί απόψε στο Τσίρειο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι στο Τσίρειο στάδιο, ενόψει του σημερινού αγώνα (22/05, 19:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα ανοίξουν στις 17:00.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της προτρέπει το φίλαθλο κοινό όπως ακολουθήσει τις πιο κάτω οδηγίες:

Φιλοξενούμενη ομάδα ΑΕΚ

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΚ, θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η είσοδος αρ. 3 του σταδίου. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το νότιο κάτω μέρος της κερκίδας.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΚ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φύλας και την οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη νότια του σταδίου, θα αποκοπεί για τη τροχαία κίνηση.

Για λόγους ασφάλειας δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς της ΑΕΚ στην είσοδο αρ.3 Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθεί η Δυτική Κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι 1, 2 και οι δύο είσοδοι κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Θα λειτουργήσει επίσης η είσοδος 4 της ανατολικής κερκίδας και οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το βόρειο μέρος της κερκίδας.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το Τσίρειο, δια μέσου των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου – Στ. Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη νότια του σταδίου θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση.

Για λόγους ασφάλειας δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι, για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στην είσοδο αρ.1. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Με τη λήξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και φιέστα και απονομή του τροπαίου του Πρωταθλήματος και παρακαλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να μην εισέλθουν στο γήπεδο με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη νότια πλευρά του γηπέδου, πίσω από το τέρμα και μπροστά από τον φωτεινό πίνακα, με την ίδια οπτική και από τις δύο κερκίδες. Μετά το τέλος του αγώνα και την αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΚ, οι φίλοι του Απόλλωνα που θα βρίσκονται στην ανατολική κερκίδα, θα μπορούν να μετακινηθούν νότια

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

Πιο κάτω επισυνάπτεται το σχεδιάγραμμα με τους τομείς οι οποίοι αναλογούν στους φίλους της ομάδας μας και διακρίνονται με μπλε χρώμα.

Όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας και αποχωρήσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, όσοι φίλοι της ομάδας μας βρίσκονταν στο βόρειο μέρος της ανατολικής κερκίδας, θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν προς τα νότια.

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ COVID

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου. Δεν είναι υποχρεωτική η επίδειξη του Safepass κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας ενώ από τη Θύρα 4 της Ανατολικής κερκίδας.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και στην Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου.

Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση