ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ο Σάλαϊ «σπονσάρει» τις μεταγραφές

Τα θετικά και τα αρνητικά της πιθανής αποχώρησης του Ούγγρου

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το θέμα της μεταγραφή του Σάλαϊ στην Φενέρ είναι στο επίκεντρο και τα δεδομένα σας τα μεταφέραμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ, με τις ενδείξεις να δείχνουν ότι η μετακίνηση είναι πλέον πολύ πιθανή. (δες εδώ)

Σίγουρα, μία πιθανή αποχώρηση του Ούγγρου θα αφήσει αγωνιστικό κενό, ωστόσο με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της ομάδας, θα μπορούν να γίνουν τρεις ποιοτικές προσθήκες που ενισχύσουν το ρόστερ.

Πολύ διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα, ένα δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στον Απόλλωνα υπάρχει οικονομική στενότητα, λόγο της κατάστασης που έχει επιφέρει η πανδημία.

Η σκέψη που υπάρχει είναι να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί αριστερά. Όπως ακριβώς ο Σάλαϊ.

Δεδομένη είναι η απόκτηση ενός μέσου για τον άξονα, γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται ένα παίκτη που θα κουμαντάρει την ομάδα.

Από ‘κει και πέρα, δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα έρθει ένας εξτρέμ ακόμα ή θα έρθει αριστερό μπακ. Θα εξαρτηθεί πολύ για τον αμυντικό που θα έρθει, διότι εάν καλύπτει και τις δύο θέσεις, τότε θα τους λύσει τα χέρια.

Πάντως, βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στο ψάξιμο, καθώς υπολόγιζαν ότι θα προκύψει πρόταση για τον Σάλαϊ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση