ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Αυτά είναι τα ποσά για Σάλαϊ

Τι προνοεί το οικονομικό κομμάτι για τον Ούγγρο αμυντικό και την μετακίνηση του στην Τουρκία

24sports team

info@24sports.com.cy

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Αττίλα Σάλαϊ στην Τουρκία, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Οι τελευταίες πληροφορίες που κατέχουμε, αναφέρουν πως η επίσημη πρόταση της τουρκικής ομάδας προς στον Απόλλωνα για τον Ούγγρο αμυντικό κυμαίνεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ίσως και λίγο περισσότερο.

Η ομάδα της Λεμεσού ζητάει μια πολύ μεγάλη χρηματική προκαταβολή για να συναινέσει στην πώλησή του, ενώ παράλληλα ζητάει και τραπεζικές εγγυήσεις για την καταβολή του ποσού από την τουρκική ομάδα.

Μάλιστα, η ομάδα της Λεμεσού θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του Σάλαϊ σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, το οποίο είναι γύρω στο 10 με 15%.

Ο ίδιος ο Σάλαϊ θα αμείβεται πλουσιοπάροχα από την τουρκική ομάδα, μ'ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς, αν οριστικοποιηθεί εν τέλει η μεταγραφή του.

Νωρίτερα, σήμερα, η τουρκική Hurriyet ανέφερε πως η πρόταση είναι γύρω στο 1, 5 εκατομμύριο ευρώ (δες ΕΔΩ), όμως τα πραγματικά ποσά της όλης υπόθεσης είναι αυτά που αναφέραμε πιο πάνω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ